KIRŞEHİR / MERKEZ - Sıdıklı Ortaokulu

(386) 235-8137
(038) 623-5813
Adres
SIDIKLIBÜYÜKOBA KÖYÜ SIDIKLIBÜYÜKOBA KÜME EVLERİ KIRŞEHIR SIDIKLI ILK OKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 1 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen öğrenciler yetiştiremek.
Misyon
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Başarılar
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 8.sınıflar LGS sınav sonucunda 70 okul içerisinde okulumuz 18.sırada yer almıştır.
ingilizce
Araçlarla